Ana Sayfa > Soslar > Kolber Tereyağı

(Kolber Tereyağı nasıl yapılır)

Kolber Tereyağı için kullanılan malzemeler :
250 gr tereyağı
2 çay kaşığı tuz
bir tutam karabiber
¼ limon suyu
2 çorba kaşığı ince kıyılmış maydanoz

Tarifi :
Bütün malzemeyi bir kapta ağaç spatula ile 3-4 dakika karıştırıp birbirlerine yediriniz. 20x30 cm ebadında yağlı kağıdın bir ucuna yağı sopa gibi yuvarlak uzatıp sarın. Buzdolabına koyun. İhtiyacınız olduğunda 4-5 mm kalınlığında kesip kullanın.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler : Bu yağ ızgara balıklarla kullanılır
Kaç Kişilik : 10

Gönderen : kartal72
Gönderdiği tarih : 16 Eylül 2009

Arama


Günün Püfü

Doğranıp soyulmuş patlıcanların acılığını almak için yarım saat kadar tuzlu suda bekletmeniz yeterli olacaktır.





Sayfa 0,025 saniyede oluşturuldu.