Karagöz Şerbeti için kullanılan malzemeler :
200 cl portakal suyu
200 cl ananas suyu
200 cl kivi suyu
2 ayva
yarım demet taze nane
6 cl çilek reçeli
4 kayısı kurusu
4-5 parça kırık buz
Tarifi : Portakal, ananas ve kivi sularını bir kapta karıştırın. Ayvaları 4 parçaya kesip çekirdekli kısımlarını temizleyin. Kuru kayısı, çilek reçeli, nane ve ayva dilimlerini blenderde püre haline getirin. Meyve suyu karışımını ekleyip karıştırın. Kokteyl bardaklarına paylaştırın. Kırık buz parçaları ekleyip bekletmeden servis yapın.
Yemeğin mevsimi : Her Mevsim Yanında yenebilecek tavsiye yemekler : Kaç Kişilik : 4
Gönderen : kartal72 Gönderdiği tarih : 16 Eylül 2009