Ana Sayfa > İştah Açıcılar ve Aperatifler > Jenebon

(Jenebon nasıl yapılır)

Jenebon için kullanılan malzemeler :
5 jambon
2 küçük çay bardağı likör [zevke bağlı]
krem şanti
5 bardak su
20 adet kürdan

Tarifi :
Jambonları eşit bir şekilde su ile temizleyin.Sonra likörde 3 dakika bekletin. Sonra jambonları 4 parçaya ayırın.Hepisine 1 kürdan takın.Krem şantiyi şekilli bir biçimde sıkın. Buzdolabında 1 saat bekletikten sonra tabağa koyup servis yapabilirsiniz.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 5

Gönderen : kartal72
Gönderdiği tarih : 16 Eylül 2009

Arama


Günün Püfü

Yağı fazla olan yemeğin üzerine iki dilim bayat ekmek koyarak kapağını kapatın. Bu işlem yemeğin buharıyla birlikte yağını da çekmesini sağlar.





Sayfa 0,022 saniyede oluşturuldu.