Ana Sayfa > Deniz Ürünleri > Süvari Tava

(Süvari Tava nasıl yapılır)

Süvari Tava için kullanılan malzemeler :
1 adet deniz levreği
1 diş sarmısak
2 çorba kaşığı mayonez
2 çorba kaşığı yoğurt
1 çorba kaşığı limon suyu
1 çorba kaşığı tereyağ
tuz
karabiber
1 tatlı kaşığı toz kişniş

Tarifi :
Balığı temizleyip elde çekerek kıyma haline getirin. Kıymaya az tuz serperek güvece alın. Sarmısağı dövün yoğurt, limon suyu, mayonez, tuz karabiber ve toz kişnişi katıp karıştırın. Bu karışımı levreğin üzerine yayın. En son tereyağını koyun. Ağızı kapalı fırında pişirin.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 2

Gönderen : kartal72
Gönderdiği tarih : 17 Eylül 2009

Arama


Günün Püfü

Cevizlerin kabuklarını kolayca açabilmek için onları bir gece tuzlu suyun içerisinde bekletin. Böylece içleri de dağılmayacaktır.





Sayfa 0,014 saniyede oluşturuldu.