Ana Sayfa > Tatlılar > Kızarmış Meyveler

(Kızarmış Meyveler nasıl yapılır)

Kızarmış Meyveler için kullanılan malzemeler :
2 adet elma
1 adet armut
1 adet muz
1 su bardağı un
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
2 çorba kaşığı pudra şekeri
1 su bardağı portakal suyu
1 tutam tuztarçın
kızartmak için yağ

Tarifi :
Meyvelerin kabuklarını soyup çekirdek kısımlarını temizledikten sonra halka halka doğrayın. Un, kabartma tozu, portakal suyu, pudra şekeri ve tuzu bir kapta karıştırın. Meyveleri bu karışıma bulayıp kızgın yağda kızartın. Kızaran meyvelerin üzerine pudra şekeri ve tarçın serperek servis yapın.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 4

Gönderen : eReN KESDi
Gönderdiği tarih : 04 Şubat 2004

Arama


Günün Püfü

Doğranıp soyulmuş patlıcanların acılığını almak için yarım saat kadar tuzlu suda bekletmeniz yeterli olacaktır.





Sayfa 0,031 saniyede oluşturuldu.