Ana Sayfa > İştah Açıcılar ve Aperatifler > Ekmek Suflesi

(Ekmek Suflesi nasıl yapılır)

Ekmek Suflesi için kullanılan malzemeler :
dilimlenmiş tost ekmeği
3 yumurta
yarım litre süt
yarım su bardağı erimiş yağ
4-5 çorba kaşığı rende kaşar
1 çay kaşığı tuz,karabiber

Tarifi :
Yumurta, yağ, süt, tuz, karabiber iyice karıştırılır.Ateşe dayanıklı bir kap yağlanır. Bir sıra ekmek dilimi dizilir. Sütlü karışım kaşık kaşık dökülür, kaşar serpilir. Ekmek ve sütlü karışım kat kat yerleştirilir. En üste bolca kaşar serpilip 160-170 derecede fırınlanır.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 4

Gönderen : kartal72
Gönderdiği tarih : 17 Eylül 2009

Arama


Günün Püfü

Pişirdiğiniz kek kalıptan çıkmıyorsa kalıbın altına ıslak bir bez yayıp biraz bekletin.





Sayfa 0,016 saniyede oluşturuldu.