Ana Sayfa > Deniz Ürünleri > Hamsi Kuşu

(Hamsi Kuşu nasıl yapılır)

Hamsi Kuşu için kullanılan malzemeler :
1kg hamsi
zeytinyağı
mısır unu

İç malzemesi:
1 orta boy domates
1 acı yeşil biber
10 dal maydanoz
karabiber
kırmızıbiber

Tarifi :
Hamsilerin kılçıklarını çıkarın. İç malzemelerini ince ince kıyıp karıştırın. Hazırladığınız iç harcını hamsilere doldurun. İki hamsiyi karınlarından birbirine mısır unuyla yapıştırın. Hamsileri mısır ununa bulayın. Hamsiler ayrılmayacak kadar birbirine yapıştıktan sonra zeytinyağında kızartın.

Yemeğin mevsimi : Kış
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 4

Gönderen : eReN KESDi
Gönderdiği tarih : 15 Mart 2004

Arama


Günün Püfü

Fırında patates yapmadan önce , 10-15 dakika haşlayın ve çatal ile delin. Daha kolay pişecektir.





Sayfa 0,018 saniyede oluşturuldu.