Ana Sayfa > Tatlılar > Havuç Tatlısı 2

(Havuç Tatlısı 2 nasıl yapılır)

Havuç Tatlısı 2 için kullanılan malzemeler :
4 adet havuç
2 su bardağı toz şeker
1 paket bisküvi
100 gr. ceviz
3 çorba kaşığı hindistan cevizi
1 paket krem şanti
1 su bardağı süt
süslemek için çilek

Tarifi :
Havuçları rendeleyip şekerle karıştırın. Havuçları suyunu çekene kadar ocakta kavurun. Bisküvileri toz haline gelinceye kadar ufalayın. Havuçlar soğuduktan sonra bisküvileri ve ceviz içini ekleyin. Krem şantiyi sütle çırpıp hazırlayın. Havuçları tepsiye yayın üzerine krem şantiyi yayarak sürün. Çilekleri dilimleyerek üzerini süsleyin.

Yemeğin mevsimi : Kış
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 6

Gönderen : eReN KESDi
Gönderdiği tarih : 28 Mart 2004

Arama


Günün Püfü

Yumurtaların haşlanırken çatlamaması için, kaynatma suyuna bir çorba kaşığı sirke koyun.





Sayfa 0,021 saniyede oluşturuldu.