Havuç Tatlısı 2 için kullanılan malzemeler :
4 adet havuç
2 su bardağı toz şeker
1 paket bisküvi
100 gr. ceviz
3 çorba kaşığı hindistan cevizi
1 paket krem şanti
1 su bardağı süt
süslemek için çilek
Tarifi : Havuçları rendeleyip şekerle karıştırın. Havuçları suyunu çekene kadar ocakta kavurun. Bisküvileri toz haline gelinceye kadar ufalayın. Havuçlar soğuduktan sonra bisküvileri ve ceviz içini ekleyin. Krem şantiyi sütle çırpıp hazırlayın. Havuçları tepsiye yayın üzerine krem şantiyi yayarak sürün. Çilekleri dilimleyerek üzerini süsleyin.
Yemeğin mevsimi : Kış Yanında yenebilecek tavsiye yemekler : Kaç Kişilik : 6
Gönderen : eReN KESDi Gönderdiği tarih : 28 Mart 2004