Ana Sayfa > Tavuk Yemekleri > Kremalı Tavuk

(Kremalı Tavuk nasıl yapılır)

Kremalı Tavuk için kullanılan malzemeler :
250 gr. tavuk göğsü
2 adet sivribiber
3 adet mantar
2 çorba kaşığı çiğ krema
1 çorba kaşığı tereyağı
tuz
karabiber
kekik

Tarifi :
Tavukları kızgın tavada sote edin. Küçük küçük doğranmış sivribiberleri ve mantarları tavaya ilave edin. Piştikten sonra kremayı ve baharatları ekleyip bir taşım kaynatın.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 4

Gönderen : eReN KESDi
Gönderdiği tarih : 28 Mart 2004

Arama


Günün Püfü

Yağı fazla olan yemeğin üzerine iki dilim bayat ekmek koyarak kapağını kapatın. Bu işlem yemeğin buharıyla birlikte yağını da çekmesini sağlar.





Sayfa 0,021 saniyede oluşturuldu.