Tavuk Kanadı için kullanılan malzemeler :
6 adet tavuk kanadı
2 adet patates
1 çorba kaşığı yoğurt
2 adet sarımsak
1 çorba kaşığı salça
2 çorba kaşığı zeytinyağı
1 çorba kaşığı kekik
kırmızıbiber
tuz
Tarifi : Patatesleri soyun dilim dilim doğrayın. Çukurca bir kap içinde yoğurdu, salçayı, dövülmüş sarımsağı, zeytinyağını ve baharatları karıştırın. Tavuk kanatlarını bu karışıma bulayıp fırında pişmesi için fırın poşetine yerleştirin. Fırında 200 derecelik ısıda 20 dk. kadar pişirin.
Yemeğin mevsimi : Her Mevsim Yanında yenebilecek tavsiye yemekler : Kaç Kişilik : 4
Gönderen : eReN KESDi Gönderdiği tarih : 28 Mart 2004