Ana Sayfa > Tavuk Yemekleri > Tavuk Kanadı

(Tavuk Kanadı nasıl yapılır)

Tavuk Kanadı için kullanılan malzemeler :
6 adet tavuk kanadı
2 adet patates
1 çorba kaşığı yoğurt
2 adet sarımsak
1 çorba kaşığı salça
2 çorba kaşığı zeytinyağı
1 çorba kaşığı kekik
kırmızıbiber
tuz

Tarifi :
Patatesleri soyun dilim dilim doğrayın. Çukurca bir kap içinde yoğurdu, salçayı, dövülmüş sarımsağı, zeytinyağını ve baharatları karıştırın. Tavuk kanatlarını bu karışıma bulayıp fırında pişmesi için fırın poşetine yerleştirin. Fırında 200 derecelik ısıda 20 dk. kadar pişirin.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 4

Gönderen : eReN KESDi
Gönderdiği tarih : 28 Mart 2004

Arama


Günün Püfü

Yumurtaların haşlanırken çatlamaması için, kaynatma suyuna bir çorba kaşığı sirke koyun.





Sayfa 0,016 saniyede oluşturuldu.