Ana Sayfa > İştah Açıcılar ve Aperatifler > Domatesli Pastırma Turşusu

(Domatesli Pastırma Turşusu nasıl yapılır)

Domatesli Pastırma Turşusu için kullanılan malzemeler :
100 g pastırma
1 çay bardağı elma sirkesi
1 domates
karabiber
1 tutam maydanoz
zeytinyağı

Tarifi :
Çemeni çıkarılan pastırmalar ince uzun şekilde doğranır, üzerine sirke koyulup biraz bekletilir. Domatesler ve maydanoz doğranır. Pastırmalar biraz süzerek tabağa alınır ve üzerine doğranıp karıştırılmış olan domates ve maydanoz koyulur. Üzerine zeytinyağı ve karbiber gezdirilir.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 4

Gönderen : MeLTeM
Gönderdiği tarih : 30 Mart 2004

Arama


Günün Püfü

Doğranıp soyulmuş patlıcanların acılığını almak için yarım saat kadar tuzlu suda bekletmeniz yeterli olacaktır.





Sayfa 0,027 saniyede oluşturuldu.