Toggle navigation
YEMEK SÖZLÜĞÜ
ŞİFALI BİTKİLER
KALORİ CETVELİ
DİYETLER
PÜF NOKTALARI
ÖLÇÜLER
×
Bize iletmek istediklerinizi yazabilirsiniz.
İsim
E-posta
Mesaj
İnsan Kontrolü
Ana Sayfa
>
Tavuk Yemekleri
>
Susamlı Tavuk
(Susamlı Tavuk nasıl yapılır)
Susamlı Tavuk için kullanılan malzemeler :
1 tavuk göğsü
2 yumurta akı
1 çorba kaşığı susam
sıvı yağ
tuz
Tarifi :
Yumurtanın akları tuzla çırpılır. Doğranmış göğüs etleri buna bulanır. Sonra da susama bulanırlar. Son olark tavuk etleri kızgın yağda kızartılır.
Yemeğin mevsimi :
Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik :
4
Gönderen :
MeLTeM
Gönderdiği tarih :
30 Mart 2004
Günün Menüsü
Hamur Çorbası
Etli Bamya
Acılı Ezme
Keşkül
Sayfanıza Ekleyin
Genel Kültür
Yemek Pişirme
Yemek Yazıları
Ramazan Köşesi
Komik Yazılar
Ünlü Aşçılar
Yöresel Tarifler
Vitaminler
Mantarlar
Balık Baharatları
Balık Nasıl Alınır
Balık Temizleme
Balık Mevsimleri
Yemekteyiz
Üye Girişi
Kayıt Ol
Şifremi unuttum
Sayfayı şu anda
30
kişi geziyor
Arama
Günün Püfü
Pişirdiğiniz kek kalıptan çıkmıyorsa kalıbın altına ıslak bir bez yayıp biraz bekletin.
Son Eklenenler
Cheese Cake 2
Meltem'in Lahana Çorbası
Kurşun Aşı
Közlenmiş Biber Çorbası
Antep Salatası
Glutensiz Patates Kroket
Glutensiz Lorlu ve Peynirli Poğaça
Havuçlu Cevizli ve Üzümlü Muffinler
Yumuşak Mısır Ekmeği
Glutensiz Peynirli Kek
REKLAM ALANI