Ana Sayfa > Tavuk Yemekleri > Susamlı Tavuk

(Susamlı Tavuk nasıl yapılır)

Susamlı Tavuk için kullanılan malzemeler :
1 tavuk göğsü
2 yumurta akı
1 çorba kaşığı susam
sıvı yağ
tuz

Tarifi :
Yumurtanın akları tuzla çırpılır. Doğranmış göğüs etleri buna bulanır. Sonra da susama bulanırlar. Son olark tavuk etleri kızgın yağda kızartılır.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 4

Gönderen : MeLTeM
Gönderdiği tarih : 30 Mart 2004

Arama


Günün Püfü

Yağı fazla olan yemeğin üzerine iki dilim bayat ekmek koyarak kapağını kapatın. Bu işlem yemeğin buharıyla birlikte yağını da çekmesini sağlar.





Sayfa 0,025 saniyede oluşturuldu.