Doyuran için kullanılan malzemeler :
1/2 kurumuş pandispanya
2 çorba kaşığı pudra şekeri
2 çorba kaşığı kakao
1 elma
kuru incir
kayısı
ceviz içi
kuru üzüm
süt
hindistan cevizi veya eritilmiş çikolata
Tarifi : Pandispanya ufalanır, içine küçük küçük doğranan kayısı ve incir koyulur. Pudra şekeri, elma rendesi, ceviz içi, kakao ve kuru üzüm ilave edilip karıştırılır. Karışıma süt ilave edilerek yumuşatılır ve yuvarlanacak bir kıvama getirilir. İstenilen büyüklükte toplar yapılır, hindistan cevizi veya erimiş çikolataya bulanarak servis yapılır.
Yemeğin mevsimi : Her Mevsim Yanında yenebilecek tavsiye yemekler : Kaç Kişilik : 6
Gönderen : MeLTeM Gönderdiği tarih : 14 Nisan 2004