Ana Sayfa > Pilavlar - Makarnalar > Ciğerli Bulgur Pilavı

(Ciğerli Bulgur Pilavı nasıl yapılır)

Ciğerli Bulgur Pilavı için kullanılan malzemeler :
250 g dana ciğeri
2 su bardağı bulgur
1 yemek kaşığı margarin
3 su bardağı su
karabiber
tuz
dereotu


Tarifi :
Tencerede yağ eritilir, içinde doğranmış ciğerler kavrulur. Sonra bulgur ilave edilip karıştırılır. Tuz ve karabiberi atılıp biraz kavrulunca su ilave edilir ve ağzı kapalı olarak pişmeye bırakılır. Piştikten sonra dereotu doğranarak üzerine servis yapılır.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 4

Gönderen : MeLTeM
Gönderdiği tarih : 14 Nisan 2004

Arama


Günün Püfü

Doğranıp soyulmuş patlıcanların acılığını almak için yarım saat kadar tuzlu suda bekletmeniz yeterli olacaktır.





Sayfa 0,026 saniyede oluşturuldu.