Ana Sayfa > Tavuk Yemekleri > Tavuk Beyti

(Tavuk Beyti nasıl yapılır)

Tavuk Beyti için kullanılan malzemeler :
600 g tavuk göğsü
2 çorba kaşığı salça
1/2 demet maydanoz
tuz
karabiber
1 diş sarımsak
zeytinyağı


Tarifi :
Tavuk göğsü kıyma haline getirilir. İçine ince doğranmış maydanoz, sarımsak ilave edilir. Tuz, karabiber ve salça koyulup karıştırılır. Biraz zeytinyağı gezdirilip tekrar karıştırılır. Sonra bu harç çöp şişe sarılıp şişten çıkarılır ve yağsız tavada kızartılır.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 4

Gönderen : MeLTeM
Gönderdiği tarih : 18 Nisan 2004

Arama


Günün Püfü

Cevizlerin kabuklarını kolayca açabilmek için onları bir gece tuzlu suyun içerisinde bekletin. Böylece içleri de dağılmayacaktır.





Sayfa 0,018 saniyede oluşturuldu.