Ana Sayfa > Tatlılar > Termal Tatlısı

(Termal Tatlısı nasıl yapılır)

Termal Tatlısı için kullanılan malzemeler :
200 gr. çilek
300 gr. vurulmuş şanti
4 ad. yaprak jelatin
100 gr. yoğurt
50 gr. pudra şekeri
1 ad. pandispanya

Tarifi :
Vurulmuş şanti bir kaba konur. Ayrı bir kapta çilek püre haline getirilir. Bir tavada jelatin eritilir. Yoğurt, pudra şekeri, jelatin ve çilek ve şanti karıştırılır. Bir tepsinin altına bir kat pandispanya konup, üstüne çilekli malzeme dökülür. Önce dipfrize, sonra buzdolabına konup dondurularak, arzu edilen şekilde süslenip servis edilir.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 4

Gönderen : eReN KESDi
Gönderdiği tarih : 16 Haziran 2004

Arama


Günün Püfü

Cevizlerin kabuklarını kolayca açabilmek için onları bir gece tuzlu suyun içerisinde bekletin. Böylece içleri de dağılmayacaktır.





Sayfa 0,010 saniyede oluşturuldu.