Havuçlu Pasta için kullanılan malzemeler :
4 adet yumurta
2 bardak rende havuç
2 bardak tozşeker
2 bardak un
1 bardak dövülmüş ceviz
125 gr. margarin
1 paket kabartma tozu
1 çay kaşığı tarçın.
Kreması İçin:
1/2 kg. süt
2 yem.kaşığı un
2 yem.kaşığı
pirinç unu
1 bardak tozşeker
100 gr. margarin
Tarifi : Şekeri ve yumurtayı çırpıp, diğer malzemeleri ilave edip karıştırın. Kek kalıbına döküp pişirin. Kremayı hazırlamak için krema malzemelerini karıştırıp pişirin. Margarini ekleyip karıştırın. Kekin üzerini pişirdiğiniz kremayla kaplayın.
Yemeğin mevsimi : Her Mevsim Yanında yenebilecek tavsiye yemekler : Kaç Kişilik : 10
Gönderen : eReN KESDi Gönderdiği tarih : 16 Temmuz 2004