Ana Sayfa > Tatlılar > Billur Tatlısı

(Billur Tatlısı nasıl yapılır)

Billur Tatlısı için kullanılan malzemeler :
1 kg. süt
2 kahve fincanı şeker
1 paket vanilya
4 yemek kaşığı buğday nişastası

Tarifi :
Süt, şeker, vanilya ve nişasta karıştırılarak muhallebi kıvamına getirilir ve bir servis tabağına dökülür. Soğuduktan sonra üzerine meyve ilave edip süslenebilir.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 4

Gönderen : eReN KESDi
Gönderdiği tarih : 16 Eylül 2004

Arama


Günün Püfü

Balığı yıkadıktan sonra iyice kurulamak una ve yumurtaya daha iyi bulanmalarını sağlar bu da yemeğinize lezzet verir





Sayfa 0,017 saniyede oluşturuldu.