Ana Sayfa > Hamur İşleri - Börekler > Tuzlu Çubuk

(Tuzlu Çubuk nasıl yapılır)

Tuzlu Çubuk için kullanılan malzemeler :
yarım paket margarin
1 çay bardağı zeytinyağı
1 çay bardağı yoğurt
1 yumurta
1 tatlı kaşığı karbonat
susam
tuz

Tarifi :
Malzemeleri karıştırıp, hamur haline getirin. 1cm kalınlığında açın. Uzun çubuklar halinde kesin. Üzerine yumurta sürün, onun üzerine susam ve tuz serpin. 175 dereceye ayarlanmış fırında kızartın.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 6

Gönderen : asuman
Gönderdiği tarih : 17 Ekim 2004

Arama


Günün Püfü

Yemek tuzluysa fazla tuzunu almak için, 1 adet patatesi soyup yemeğinize doğrayın. Bir kaç dakika kaynatın.





Sayfa 0,019 saniyede oluşturuldu.