Meksika Usulü Tavuk için kullanılan malzemeler :
2 tavuk göğsü
2 domates
2 sivri biber
karabiber
kırmızı biber
kaşar rendesi
zeytin yağı
Tarifi : Göğüs etlerini biraz incelttikten sonra tuz ve baharat karışımları ve zeytinyağı ile marine edin. Ayrı bir tavada sivri biberleri soteleyin ardından soyulmuş ve küp şeklinde doğranmış domatesleri ilave edin, sote işlemi bittikten sonra her bir tavuk göğsüne eşit miktarda yayın. 180 dereceye getirdiğiniz fırına yerleştirin. Son olarak kaşar rendesini ekleyin.
Yemeğin mevsimi : Her Mevsim Yanında yenebilecek tavsiye yemekler : Pirinç pilavı, patates püresi, kızartması veya patates kroket Kaç Kişilik : 2
Gönderen : prenses Gönderdiği tarih : 25 Ekim 2004