Ana Sayfa > Tatlılar > Armut Tatlısı

(Armut Tatlısı nasıl yapılır)

Armut Tatlısı için kullanılan malzemeler :
1 adet armut
2 adet karanfil
yeteri kadar tarçın
su
50 gr toz şeker

Tarifi :
Armudun içerisini oyup kabuğunu soyarak tepsiye koyun. İçerisine karanfil, tarçın, su ve şeker koyun.

180 derecedeki fırında pişirerek ılık servise sunun.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 2

Gönderen : MeLTeM
Gönderdiği tarih : 12 Kasım 2004

Arama


Günün Püfü

Kahvenin tazeliğini ve kokusunu kaybetmemesi için paketi kavanoza boşalttıktan sonra içine iki-üç tane kesme şeker atın. Kavanozdaki kahve bitene kadar tazeliğini koruyacaktır.





Sayfa 0,028 saniyede oluşturuldu.