Karamelli Meyveler için kullanılan malzemeler :
2 çorba kaşığı margarin
2 çorba kaşığı tozşeker
1 elma
4-6 tane üzüm
2 parça milföy hamuru
Tarifi : Hamurları fırın kaplarının büyüklüğünde kesin. Margarinle şekeri kısık ateşte eritin. Ateşi çoğaltarak karamelleştirin. Fırın kaplarının içine bölüştürün. elmayı soyup dilimleyin. Üzümlerle birlikte karamelin içine yerleştirin. Üzerini hamur ile örtüp 230 derece ısıtılmış fırında 10 dakika pişirin. Fırından çıkınca ters çevirerek tabağa alın, servis yapın. Krema veya dondurmayla servis yapabilirsiniz.
Yemeğin mevsimi : Her Mevsim Yanında yenebilecek tavsiye yemekler : Kaç Kişilik : 2
Gönderen : eReN KESDi Gönderdiği tarih : 08 Ekim 2005