Toggle navigation
YEMEK SÖZLÜĞÜ
ŞİFALI BİTKİLER
KALORİ CETVELİ
DİYETLER
PÜF NOKTALARI
ÖLÇÜLER
×
Bize iletmek istediklerinizi yazabilirsiniz.
İsim
E-posta
Mesaj
İnsan Kontrolü
Ana Sayfa
>
İştah Açıcılar ve Aperatifler
>
Avakado Ezmesi
(Avakado Ezmesi nasıl yapılır)
Avakado Ezmesi için kullanılan malzemeler :
1 adet avakado
1 çorba kaşığı yoğurt
0.5 su bardağı çekilmiş ceviz
1 çorba kaçığı sirke
2 diş sarımsak
tuz
karabiber
Tarifi :
Avakado bir kaşık yardımıyla ezildikten sonra tüm malzemeler eklenerek blanderla iyice karıştırılır.
Yemeğin mevsimi :
Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik :
1
Gönderen :
küpra
Gönderdiği tarih :
30 Kasım 2005
Günün Menüsü
Tarhana Çorbası
İç Pilavlı Biftek Sarma
Armut Kurabiye
Sayfanıza Ekleyin
Genel Kültür
Yemek Pişirme
Yemek Yazıları
Ramazan Köşesi
Komik Yazılar
Ünlü Aşçılar
Yöresel Tarifler
Vitaminler
Mantarlar
Balık Baharatları
Balık Nasıl Alınır
Balık Temizleme
Balık Mevsimleri
Yemekteyiz
Üye Girişi
Kayıt Ol
Şifremi unuttum
Sayfayı şu anda
22
kişi geziyor
Arama
Günün Püfü
Yağı fazla olan yemeğin üzerine iki dilim bayat ekmek koyarak kapağını kapatın. Bu işlem yemeğin buharıyla birlikte yağını da çekmesini sağlar.
Son Eklenenler
Cheese Cake 2
Meltem'in Lahana Çorbası
Kurşun Aşı
Közlenmiş Biber Çorbası
Antep Salatası
Glutensiz Patates Kroket
Glutensiz Lorlu ve Peynirli Poğaça
Havuçlu Cevizli ve Üzümlü Muffinler
Yumuşak Mısır Ekmeği
Glutensiz Peynirli Kek
REKLAM ALANI