Ana Sayfa > Tavuk Yemekleri > Mısır Gevrekli Piliç Şnitzel

(Mısır Gevrekli Piliç Şnitzel nasıl yapılır)

Mısır Gevrekli Piliç Şnitzel için kullanılan malzemeler :
4 adet dövülmüş piliç göğsü
2 adet yumurta
tuz ve karabiber
4 kahve fincanı mısır gevreği
1 su bardağı sıvıyağ

Tarifi :
Yumurtaları derin bir kaba kırın, tuz ve karabiber ilave edip çırpın. Mısır gevreğini havanda dövüp ufalayın veya robottan geçirin. Piliç göğüslerini önce yumurtaya sonra ufalanmış mısır gevreğine bulayın. Kızdırılmış sıvıyağda her iki tarafını da kızartın.

Mısır gevrekli piliç şnitzeli maydanozla süsleyip sıcak olarak servis yapın.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 4

Gönderen : gülenes
Gönderdiği tarih : 11 Ekim 2006

Arama


Günün Püfü

Porselen tabaklarınızda oluşan küçük çatlaklar nedeniyle kırılmalarından korkuyorsanız; tabağı bir tencereye koyarak ağzına kadar sütle doldurun. Çok kısık ateşte 45 dakika kaynatarak soğumaya bıraktığınız tabaklarınızda çatlaklardan eser kalmadığını göreceksiniz.





Sayfa 0,027 saniyede oluşturuldu.