Ana Sayfa > Pilavlar - Makarnalar > Körili Pilav

(Körili Pilav nasıl yapılır)

Körili Pilav için kullanılan malzemeler :
2 su bardağı pirinç
1 adet havuç
1 adet çarliston biber
1 adet soğan
1 çay kaşığı köri
1 tablet tavuk suyu
3,5 su bardağı sıcak su
sıvıyağ,tuz,maydanoz

Tarifi :
Soğan havuç ve biberi yağda kavuruyoruz. Pirinçleri de ekleyip ,tavuksuyu tableti, köri ve 1 çay kaşığı tuzla kavuruyoruz. Maydanozu da ilave edip 3.5 bardak sıcak suyu ekleyip pişmeye bırakıyoruz.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 4

Gönderen : yagmursezen
Gönderdiği tarih : 07 Eylül 2009

Arama


Günün Püfü

Sert etler limon suyu ilave edilerek pişirilirse hem yumuşak ve lezzetli olur, hem de çabuk pişer.





Sayfa 0,028 saniyede oluşturuldu.