Kavunlu Jöle için kullanılan malzemeler :
1 adet orta boy kavun
1 paket meyve jölesi
2 adet nektar
2 adet orta boy armut
3/4 sy bardağı vişne
4-5 adet mürdüm eriği
Tarifi : Kavunun içini bir kaşık yardımıyle çıkarın. Jöleyi paketin üzerindeki tarifteki gibi hazırlayın. Kavunun içinden çıkardığınız parçaları blendırdan geçirin. Jölenin içine ekleyin. Nektarları, armutları ve erikleri küçük küçük parçalar halinde doğrayın. Vişne tanelerinin çekirdeklerini çıkarın. Meyveleri kavunlu jöleyle karıştırın. Kavunun içine doldurun. Buzdolabında soğuttuktan sonra servis yapın.
Yemeğin mevsimi : Her Mevsim Yanında yenebilecek tavsiye yemekler : Kaç Kişilik : 6
Gönderen : AKGÜLCEMAL Gönderdiği tarih : 09 Eylül 2009