Ana Sayfa > Tatlılar > Kavunlu Jöle

(Kavunlu Jöle nasıl yapılır)

Kavunlu Jöle için kullanılan malzemeler :
1 adet orta boy kavun
1 paket meyve jölesi
2 adet nektar
2 adet orta boy armut
3/4 sy bardağı vişne
4-5 adet mürdüm eriği

Tarifi :
Kavunun içini bir kaşık yardımıyle çıkarın. Jöleyi paketin üzerindeki tarifteki gibi hazırlayın. Kavunun içinden çıkardığınız parçaları blendırdan geçirin. Jölenin içine ekleyin. Nektarları, armutları ve erikleri küçük küçük parçalar halinde doğrayın. Vişne tanelerinin çekirdeklerini çıkarın. Meyveleri kavunlu jöleyle karıştırın. Kavunun içine doldurun. Buzdolabında soğuttuktan sonra servis yapın.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 6

Gönderen : AKGÜLCEMAL
Gönderdiği tarih : 09 Eylül 2009

Arama


Günün Püfü

Sert etler limon suyu ilave edilerek pişirilirse hem yumuşak ve lezzetli olur, hem de çabuk pişer.





Sayfa 0,030 saniyede oluşturuldu.