Ana Sayfa > İştah Açıcılar ve Aperatifler > Havuçlu Bul

(Havuçlu Bul nasıl yapılır)

Havuçlu Bul için kullanılan malzemeler :
3 irice havuç ( 3 bardak rendelenmiş havuç)
1 bardak kıyılmış ceviz
1 bardak tepeleme tozşeker
1,5 bardak ufalanmış tatlı bisküvi
1 çay kaşığı tepeleme tarçın
1/ 2 bardak hidistancevizi

Tarifi :
Bir teflon tavada, rendelenmiş havuç ve şekeri arada tahta kaşıkla karıştırarak suyunu çekene dek pişirin. Ilık hale gelince, kıyılmış ceviz, tarçın ve bisküvileri katıp yoğurun. Küçük buller yapın ve hindistancevizinde yuvarlayın.( 18-20 yuvarlak) Küçük şekerleme kalıplarına koyup, hafif sertleşmesini bekleyin. Sonra da ikramınızı yapın.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 10

Gönderen : kartal72
Gönderdiği tarih : 16 Eylül 2009

Arama


Günün Püfü

Sert etler limon suyu ilave edilerek pişirilirse hem yumuşak ve lezzetli olur, hem de çabuk pişer.





Sayfa 0,015 saniyede oluşturuldu.