Ana Sayfa > Tavuk Yemekleri > Pastırmalı Tavuk Sarma

(Pastırmalı Tavuk Sarma nasıl yapılır)

Pastırmalı Tavuk Sarma için kullanılan malzemeler :
2 adet piliç bonfile
1 adet havuç
4 dilim pastırma
8 adet mantar
1 adet soğan
3 çorba kaşığı kaşar rendesi
4 çorba kaşığı galeta unu
2 çorba kaşığı un
2 adet yumurta
1 su bardağı sıvı yağ
1 çorba kaşığı tereyağı
tuz
karabiber

Tarifi :
Tavukları folyo kağıdına koyun. Tavada soğanı, havuç rendesini, kıyılmış mantarları, doğranmış pastırmaları tereyağında sote edin. Baharatları ilave edin. Tavuk etinin ortasına kalan pastırmaları döşeyip üzerlerine kaşar peynirini serpin. Tavukları rulo şeklinde sarın. Önce una sonra yumurtaya tekrar galeta ununa batırıp kızgın yağda kızartın. Dilimleyerek servis yapın.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 6

Gönderen : eReN KESDi
Gönderdiği tarih : 21 Şubat 2004

Arama


Günün Püfü

Tavuk etini yemeği yapmadan önce birkaç saat sütün içinde bekletirseniz hem daha yumuşak, hem de daha leziz olacaktır.