Ana Sayfa > Et Yemekleri > Kilis Tavası

(Kilis Tavası nasıl yapılır)

Kilis Tavası için kullanılan malzemeler :
3 domates
300 gr çarliston biber
2 patlıcan
2 patates
2 soğan
500 gr kuşbaşı et
1 çorba kaşığı salça
tuz
karabiber

Tarifi :
Bütün sebzeleri küçük küçük doğrayıp bir kaba alın. Salça, kuşbaşı et, karabiber ve tuzu ekleyip karıştırın.

Karışımı fırın tepsisine alın önceden ısıtılmış 180 derece fırında pişirin. Sıcak olarak servis yapın.


Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 6

Gönderen : kudret
Gönderdiği tarih : 04 Mart 2004

Arama


Günün Püfü

Sert etler limon suyu ilave edilerek pişirilirse hem yumuşak ve lezzetli olur, hem de çabuk pişer.





Sayfa 0,027 saniyede oluşturuldu.