Ana Sayfa > Pastalar - Kekler > Damlalı Pasta

(Damlalı Pasta nasıl yapılır)

Damlalı Pasta için kullanılan malzemeler :
1 adet kakaolu kek
1 adet sade kek.

Süslemek İçin:
1 poşet krem şanti
1 su bardağı süt
Şamfıstık rendesi

Krema için:
6 kaşık un
7 kaşık tozşeker
1 adet yumurta
1/2 kg süt
200 gr. margarin
3 yemek kaşığı kakao

Tarifi :
Krema malzemelerini yağ hariç devamlı karıştırarak pişirin. Soğuyunca yağ ilave edip mikserle 10 dakika çırpın. Her iki kekin ortasını bir kase ile çıkarıp birbiri ile değiştirin. Aralarına krema sürün. Üzerini de krema ile sıvayın. Krem şantiyi süt ile çırpın. Pastanın üzerini süsleyin. Fıstık rendesi serpin. Dolapta biraz dinlendirip servis yapın.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 10

Gönderen : eReN KESDi
Gönderdiği tarih : 16 Temmuz 2004

Arama


Günün Püfü

Sert etler limon suyu ilave edilerek pişirilirse hem yumuşak ve lezzetli olur, hem de çabuk pişer.





Sayfa 0,013 saniyede oluşturuldu.