Ana Sayfa > Deniz Ürünleri > Fırında Palamut

(Fırında Palamut nasıl yapılır)

Fırında Palamut için kullanılan malzemeler :
Palamut
sivri biber
maydanoz
taze nane
yarım çay bardağı salça
yarım çay bardağı sıvı yağ
biraz tuz
bir diş sarımsak
sirke

Tarifi :
Parçalanmış palamutlar fırın kabına dizilir.

Ayrı bir kapta doğranmış sivri biber, maydanoz, nane karıştırılır. Üzerine salça sulandırılarak eklenir. Sıvı yağ, tuz, sarımsak ve sirke ilave edilir, karıştırılır.

Karışım palamutların üzerine sürülür. Önceden ısıtılmış fırında pişirilir.

Yemeğin mevsimi : Kış
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 4

Gönderen : MeLTeM
Gönderdiği tarih : 23 Kasım 2003

Arama


Günün Püfü

Doğranıp soyulmuş patlıcanların acılığını almak için yarım saat kadar tuzlu suda bekletmeniz yeterli olacaktır.





Sayfa 0,023 saniyede oluşturuldu.