Toggle navigation
YEMEK SÖZLÜĞÜ
ŞİFALI BİTKİLER
KALORİ CETVELİ
DİYETLER
PÜF NOKTALARI
ÖLÇÜLER
×
Bize iletmek istediklerinizi yazabilirsiniz.
İsim
E-posta
Mesaj
İnsan Kontrolü
Ana Sayfa
>
Salatalar
>
Muttable
(Muttable nasıl yapılır)
Muttable için kullanılan malzemeler :
1 bostan patlıcanı
15 ml tahin
yarım limon
1 çorba kaşığı zeytinyağı
yarım ayıklanmış nar
kızartmak için
500 gr ayçiçeğiyağı
tuz, karabiber
Tarifi :
Tavada yağı iyice ısıtıp patlıcanı kızartın. Kabuğunu soyup içini alın. Soğuyunca sıkıp suyunu süzdürüp ince doğrayın. Tahin, limon, zeytinyağı, tuz ve karabiberi patlıcana ekleyip karıştırın. Üzerini nar taneleriyle süsleyerek servis yapın
Yemeğin mevsimi :
Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik :
6
Gönderen :
kartal72
Gönderdiği tarih :
08 Eylül 2009
Günün Menüsü
Kırmızı Mercimek Çorbası
Fırında Karnabahar
Patatesli Rulo Börek
Muhallebi
Sayfanıza Ekleyin
Genel Kültür
Yemek Pişirme
Yemek Yazıları
Ramazan Köşesi
Komik Yazılar
Ünlü Aşçılar
Yöresel Tarifler
Vitaminler
Mantarlar
Balık Baharatları
Balık Nasıl Alınır
Balık Temizleme
Balık Mevsimleri
Yemekteyiz
Üye Girişi
Kayıt Ol
Şifremi unuttum
Sayfayı şu anda
86
kişi geziyor
Arama
Günün Püfü
Domates kabuğunun kolayca soyulabilmesi için domatesleri kaynar suda bir dakika bekletin.
Son Eklenenler
Cheese Cake 2
Meltem'in Lahana Çorbası
Kurşun Aşı
Közlenmiş Biber Çorbası
Antep Salatası
Glutensiz Patates Kroket
Glutensiz Lorlu ve Peynirli Poğaça
Havuçlu Cevizli ve Üzümlü Muffinler
Yumuşak Mısır Ekmeği
Glutensiz Peynirli Kek
REKLAM ALANI