Ana Sayfa > Et Yemekleri > Mantar Soslu Pirzola

(Mantar Soslu Pirzola nasıl yapılır)

Mantar Soslu Pirzola için kullanılan malzemeler :
yarım kg pirzola

sosu için:
3 domates
sarımsak
1 kuru soğan
1 kase yeşil fasulye
1 kase mantar
tuz, mantar
zeytinyağı

Tarifi :
Yarım kg. pirzolayı tavada sıvıyağda pişirin. Pişen pirzolaları servis tabağına alın. Sosu için soğanı, sarımsağı, mantarı ve domatesi doğrayın. Pirzolaları pişirdiğiniz aynı tavaya alarak sosu pişirin. Tavaya ilk önce kesilmiş olan sarımsak,soğan, yarı kıvamda sotelenmiş ince kıyılmış taze fasulye ve mantarı beraber alıp soteleyin. Daha sonra tavaya kesilmiş domatesleri alın. Tuzunu ilave edin. Sosu pişirin. Servis tabağına aldığınız pirzolaların üzerine sosu dökerek servis edin.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 2

Gönderen : kartal72
Gönderdiği tarih : 13 Eylül 2009

Arama


Günün Püfü

Porselen tabaklarınızda oluşan küçük çatlaklar nedeniyle kırılmalarından korkuyorsanız; tabağı bir tencereye koyarak ağzına kadar sütle doldurun. Çok kısık ateşte 45 dakika kaynatarak soğumaya bıraktığınız tabaklarınızda çatlaklardan eser kalmadığını göreceksiniz.





Sayfa 0,029 saniyede oluşturuldu.