Ana Sayfa > Pilavlar - Makarnalar > Pestolu Spagetti

(Pestolu Spagetti nasıl yapılır)

Pestolu Spagetti için kullanılan malzemeler :
400 gr spagetti
tuz
1 demet fesleğen
4 diş sarımsak
50 gr çam fıstığı
100 ml zeytinyağı
50 gr rendelenmiş parmesan peyniri

Tarifi :
Spagettiyi tencerede tuzlu suda paketin üzerindeki tarife göre haşlayın. Bu arada fesleğeni yıkayıp yapraklarını ayıklayın.
Sarımsağı soyup doğrayın.

Fesleğeni, sarımsağı ve çam fıstığını mutfak robotunda püre haline getirin. Karışıma yağı ve peyniri ilave edip bir miktar tuzla tatlandırın.
Spagettinin suyunu süzüp yıkayın. Hazırladığınız karışımla, yani pesto ile karıştırıp tabaklara dağıtın.

Fesleğen yapraklarıyla süsleyin

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 2

Gönderen : kartal72
Gönderdiği tarih : 15 Eylül 2009

Arama


Günün Püfü

Domates kabuğunun kolayca soyulabilmesi için domatesleri kaynar suda bir dakika bekletin.





Sayfa 0,012 saniyede oluşturuldu.