Pastacıklar için kullanılan malzemeler :
2 yumurta
1 çay bardağı şeker
1 çay bardağı süt
1 paket margarin
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
aldığı kadar un
krem şanti
fındık içi
20 adet pasta kağıdı
Tarifi : Yumurta, şeker, süt ve eritilmiş margarin karıştırılır. İçine aun, vanilya ve kabartma tozu ilave edilir. Kek hamurundan biraz katı bir hamur yapılır ve kaşıkla pasta kağıtlarına koyulup fırın tepsisine dizilir. Piştikten sonra istenirse, üzerine ılıkken şekerli su dökülüp sonra krem şanti ve fındık içiyle süslenir.
Yemeğin mevsimi : Her Mevsim Yanında yenebilecek tavsiye yemekler : Kaç Kişilik : 6
Gönderen : MeLTeM Gönderdiği tarih : 06 Nisan 2004