Ana Sayfa > Deniz Ürünleri > Uskumru Dolması

(Uskumru Dolması nasıl yapılır)

Uskumru Dolması için kullanılan malzemeler :
4 adet irice uskumru
1 demet maydanoz
1 diş sarımsak
bir miktar galeta unu
2 adet limon
zeytinyağı
tuz
karabiber

Tarifi :
Balıkları temizledikten sonra yıkayıp süzün. Maydanozu sarımsak ile birlikte ince ince kıyın. Buna 2 çorba kaşığı galeta unu, biraz tuz ve karabiber ile limon suyu ilave edip karıştırın. Balıkların karınlarını yarıp içine bu karışımdan doldurun. Balıkların üzerine birer tatlı kaşığı zeytinyağı ile yarım limon suyunu gezdirin. Tuz ve karabiber ekin ve ızgarada çevirerek pişirin.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 4

Gönderen : kudret
Gönderdiği tarih : 13 Temmuz 2004

Arama


Günün Püfü

Doğranıp soyulmuş patlıcanların acılığını almak için yarım saat kadar tuzlu suda bekletmeniz yeterli olacaktır.





Sayfa 0,059 saniyede oluşturuldu.