Uskumru Dolması için kullanılan malzemeler :
4 adet irice uskumru
1 demet maydanoz
1 diş sarımsak
bir miktar galeta unu
2 adet limon
zeytinyağı
tuz
karabiber
Tarifi : Balıkları temizledikten sonra yıkayıp süzün. Maydanozu sarımsak ile birlikte ince ince kıyın. Buna 2 çorba kaşığı galeta unu, biraz tuz ve karabiber ile limon suyu ilave edip karıştırın. Balıkların karınlarını yarıp içine bu karışımdan doldurun. Balıkların üzerine birer tatlı kaşığı zeytinyağı ile yarım limon suyunu gezdirin. Tuz ve karabiber ekin ve ızgarada çevirerek pişirin.
Yemeğin mevsimi : Her Mevsim Yanında yenebilecek tavsiye yemekler : Kaç Kişilik : 4
Gönderen : kudret Gönderdiği tarih : 13 Temmuz 2004