Ana Sayfa > Sebze Yemekleri > Patates Eskalop

( Patates Eskalop nasıl yapılır)

Patates Eskalop için kullanılan malzemeler :
3 adet patates
1 su bardağı süt
2 çorba kaşığı zeytinyağı
3 çorba kaşığı kaşar rendesi
karabiber
tuz

Tarifi :
Patateslerin kabuklarını soyup, çok ince şekilde dilimliyoruz. Fırın tepsisinin içine yağı ve sütü döküp patatesleri içine koyuyoruz. Üzerine tuz ve karabiber döküp bol kaşar rendesiyle fırına veriyoruz.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 4

Gönderen : eReN KESDi
Gönderdiği tarih : 19 Mayıs 2006

Arama


Günün Püfü

Balığı yıkadıktan sonra iyice kurulamak una ve yumurtaya daha iyi bulanmalarını sağlar bu da yemeğinize lezzet verir





Sayfa 0,032 saniyede oluşturuldu.