Ana Sayfa > Pastalar - Kekler > Bisküvi Şöleni

(Bisküvi Şöleni nasıl yapılır)

Bisküvi Şöleni için kullanılan malzemeler :
1kg süt
1 yumurta
4 kaşık un
6 kaşık şeker
1 paket kakaolu bisküvi
vanilya

Tarifi :
Yumurta, un ve şeker biraz sütle karıştırılarak unun topaklanması önlenir. Sonra kalan süt ilave edilp karışım karıştırılarak pişirilir. Kaynamak üzereyken vanilya eklenir ve bir taşım kaynatılır. Servis kabının dibine biraz karışımdan dökülür ve araya bisküviler dizilir. Kalan karışım dökülüp bisküvilerin üzeri kapatılır. Kalan bisküüviler robottan geçirilip toz haline getirilir ve pastanın üzerine dökülerek soğumaya bırakılır.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 8

Gönderen : MeLTeM
Gönderdiği tarih : 24 Şubat 2007

Arama


Günün Püfü

Doğranıp soyulmuş patlıcanların acılığını almak için yarım saat kadar tuzlu suda bekletmeniz yeterli olacaktır.





Sayfa 0,029 saniyede oluşturuldu.