Ana Sayfa > Kebaplar - Köfteler > Soslu Bonfile

(Soslu Bonfile nasıl yapılır)

Soslu Bonfile için kullanılan malzemeler :
1 kg bonfile
1 kuru soğan (rendelenmiş)
2 yemek kaşığı mısırözü yağı
2 yemek kaşığı süt
2 yemek kaşığı soya sosu
tuz, karabiber, toz kırmızıbiber

Tarifi :
Soğan, sıvı yağ, süt, soya sosu ve baharatlar iyice karıştırarak sos haline getirin. Derince bir kaba bonfilelerin her parçası bu sosa bulanacak şekilde etleri yerleştirin. Buzdolabında 1 gün beklemeye bırakın.

Ertesi gün bonfileleri teflon tavaya aktarın ve orta ateşte alt-üst çevirerek rengi dönünceye dek iyice pişirin.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 4

Gönderen : MeLTeM
Gönderdiği tarih : 08 Kasım 2008

Arama


Günün Püfü

Doğranıp soyulmuş patlıcanların acılığını almak için yarım saat kadar tuzlu suda bekletmeniz yeterli olacaktır.





Sayfa 0,027 saniyede oluşturuldu.