Ana Sayfa > İştah Açıcılar ve Aperatifler > Cevizli Dip

(Cevizli Dip nasıl yapılır)

Cevizli Dip için kullanılan malzemeler :
3-4 dilim bayat ekmek
200 gr ceviz, rendelenmiş
150 gr peyaz peynir
domates salçası
biber salçası
kırmızı biber
sarmısak
zeytinyağ
kimyon
karabiber

Tarifi :
3-4 dilim bayat ekmek içinini ıslatın, rendelenmiş ceviz, sarmısak , karabiber, kırmızı biber, kimyon, domates salçası, biber salçası, tuz, çatalla ezilmiş beyaz peynir ve zeytinyağı ile karıştırın. Ekmeğin üstüne sürülebilecek kıvama geldiğinde servis yapın.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 4

Gönderen : yagmursezen
Gönderdiği tarih : 07 Eylül 2009

Arama


Günün Püfü

Doğranıp soyulmuş patlıcanların acılığını almak için yarım saat kadar tuzlu suda bekletmeniz yeterli olacaktır.





Sayfa 0,026 saniyede oluşturuldu.