Kremalı Fesleğenli Tavuk için kullanılan malzemeler :
2-3 yemek kaşığı margarin
yarım su bardağından fazla çiğ krema
2 adet ortaboy kuru soğan
1 çay kaşığı kuru fesleğen
1 çay kaşığı kırmızı biber
tuz
Tarifi : Soğanları soyup boyuna şeritler halinde doğrayın. Tavaya soğanları ekleyin tuz ve margarinle soteleyin.
İçine fesleğen ve kırmızı bberi ekleyerek 1-2 dk. daha soteleyin. Kremayı ekleyerek 4-5 dakika karıştırarak kaynatın.
Kızarmış yada sotelenmiş tavuk eti üzerine sıcakken dökerek servis yapın.
Yemeğin mevsimi : Her Mevsim Yanında yenebilecek tavsiye yemekler : Kaç Kişilik : 4
Gönderen : kartal72 Gönderdiği tarih : 07 Eylül 2009