Toggle navigation
YEMEK SÖZLÜĞÜ
ŞİFALI BİTKİLER
KALORİ CETVELİ
DİYETLER
PÜF NOKTALARI
ÖLÇÜLER
×
Bize iletmek istediklerinizi yazabilirsiniz.
İsim
E-posta
Mesaj
İnsan Kontrolü
Ana Sayfa
>
Mamalar ve Çocuk Yemekleri
>
Fıstıklı Toplar
(Fıstıklı Toplar nasıl yapılır)
Fıstıklı Toplar için kullanılan malzemeler :
1 adet muz
10 adet bebe bisküvisi
1/2 su bardağı süt
200 gr. fıstık içi
Tarifi :
Muz ve bebe bisküvilerini çatalla ezin. Sütü ilave edip elinizle toplar yapın. Fıstıkları bir tabağa koyup yaptığınız topları fıstığa bulayın. Şekil verip tabağa dizin.
Yemeğin mevsimi :
Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik :
6
Gönderen :
yagmursezen
Gönderdiği tarih :
07 Eylül 2009
Günün Menüsü
Domates Çorbası
Zeytinyağlı Enginar
Yufka Böreği
Dondurma
Sayfanıza Ekleyin
Genel Kültür
Yemek Pişirme
Yemek Yazıları
Ramazan Köşesi
Komik Yazılar
Ünlü Aşçılar
Yöresel Tarifler
Vitaminler
Mantarlar
Balık Baharatları
Balık Nasıl Alınır
Balık Temizleme
Balık Mevsimleri
Yemekteyiz
Üye Girişi
Kayıt Ol
Şifremi unuttum
Sayfayı şu anda
13
kişi geziyor
Arama
Günün Püfü
Doğranıp soyulmuş patlıcanların acılığını almak için yarım saat kadar tuzlu suda bekletmeniz yeterli olacaktır.
Son Eklenenler
Cheese Cake 2
Meltem'in Lahana Çorbası
Kurşun Aşı
Közlenmiş Biber Çorbası
Antep Salatası
Glutensiz Patates Kroket
Glutensiz Lorlu ve Peynirli Poğaça
Havuçlu Cevizli ve Üzümlü Muffinler
Yumuşak Mısır Ekmeği
Glutensiz Peynirli Kek
REKLAM ALANI