Ana Sayfa > Yumurta Yemekleri > Yumurtalı Kavurdak

(Yumurtalı Kavurdak nasıl yapılır)

Yumurtalı Kavurdak için kullanılan malzemeler :
yarım kepçe ayçiçek yağı
300 gram kuşbaşı dana eti
1 adet kuru soğan
7 adet yumurta
tuz

Tarifi :
Teflon tencereye yağı dökün. Yağın üzerine etleri koyun ve kızartın. Doğranmış soğanı etin üzerine ekleyin ve tuzu ilave edin. Soğanı öldürdükten sonra, sıra geldi yumurtaya. Bir kaba hemen yumurtaları kırın ve çırpın. Ardından tencereye ilave edip yemeği karıştırın. Yumurtalar kızardıktan sonra, yemeğimiz hazırdır.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 4

Gönderen : AKGÜLCEMAL
Gönderdiği tarih : 09 Eylül 2009

Arama


Günün Püfü

Porselen tabaklarınızda oluşan küçük çatlaklar nedeniyle kırılmalarından korkuyorsanız; tabağı bir tencereye koyarak ağzına kadar sütle doldurun. Çok kısık ateşte 45 dakika kaynatarak soğumaya bıraktığınız tabaklarınızda çatlaklardan eser kalmadığını göreceksiniz.