Ana Sayfa > Tatlılar > Ballı Kestane

(Ballı Kestane nasıl yapılır)

Ballı Kestane için kullanılan malzemeler :
1 kg kestane
4 su bardağı pudra şekeri
1 çay bardağı bal
1 çay kaşığı tarçın

Tarifi :
Kestaneleri bol suyla haşlayıp, suyunu süzün ve soğuyunca kabuklarını soyun. Ardından robotta geçirin,içine bal karıştırın. Servis tabağına alıp üzerine pudra şekerini yayın; onun da üzerine tarçın serperek servis edin.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 4

Gönderen : kartal72
Gönderdiği tarih : 11 Eylül 2009

Arama


Günün Püfü

Doğranıp soyulmuş patlıcanların acılığını almak için yarım saat kadar tuzlu suda bekletmeniz yeterli olacaktır.





Sayfa 0,013 saniyede oluşturuldu.