Toggle navigation
YEMEK SÖZLÜĞÜ
ŞİFALI BİTKİLER
KALORİ CETVELİ
DİYETLER
PÜF NOKTALARI
ÖLÇÜLER
×
Bize iletmek istediklerinizi yazabilirsiniz.
İsim
E-posta
Mesaj
İnsan Kontrolü
Ana Sayfa
>
Hamur İşleri - Börekler
>
Donmuş Börek
(Donmuş Börek nasıl yapılır)
Donmuş Börek için kullanılan malzemeler :
3 adet patates
3 adet yufka
2 adet yumurta
100 gr margarin
1 çay bardağı süt
100 gr rendelenmiş kaşarpeyniri
Tarifi :
Patatesi haşlayıp püre yapın. İçine yumurta, süt, peynir ve margarin eritip katın. Harç haline gelsin.Yufkaları altı dilim halinde kesin. Yufkayı serip malzemeden dökün. Yufkayla kapatın. İkinci katı da atarak yufkaları rulo halinde sarın.Bütün ruloları şeffaf folyoya sararak, buzluğa koyun. Pişireceğiniz vakit çözündürmeden dilimleyerek yağda kızartın.
Yemeğin mevsimi :
Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik :
4
Gönderen :
kartal72
Gönderdiği tarih :
11 Eylül 2009
Günün Menüsü
Domates Çorbası
Zeytinyağlı Enginar
Yufka Böreği
Dondurma
Sayfanıza Ekleyin
Genel Kültür
Yemek Pişirme
Yemek Yazıları
Ramazan Köşesi
Komik Yazılar
Ünlü Aşçılar
Yöresel Tarifler
Vitaminler
Mantarlar
Balık Baharatları
Balık Nasıl Alınır
Balık Temizleme
Balık Mevsimleri
Yemekteyiz
Üye Girişi
Kayıt Ol
Şifremi unuttum
Sayfayı şu anda
25
kişi geziyor
Arama
Günün Püfü
Doğranıp soyulmuş patlıcanların acılığını almak için yarım saat kadar tuzlu suda bekletmeniz yeterli olacaktır.
Son Eklenenler
Cheese Cake 2
Meltem'in Lahana Çorbası
Kurşun Aşı
Közlenmiş Biber Çorbası
Antep Salatası
Glutensiz Patates Kroket
Glutensiz Lorlu ve Peynirli Poğaça
Havuçlu Cevizli ve Üzümlü Muffinler
Yumuşak Mısır Ekmeği
Glutensiz Peynirli Kek
REKLAM ALANI