Kestaneli Pasta için kullanılan malzemeler :
2 su bardağı süt
50 g çikolata
250 g kestane
2 poşet krem şanti
1 hazır pandispanya
1/2 çay bardağı su
1 tatlı kaşığı granül kahve
1 tatlı kaşığı şeker
Tarifi : Hazır pandispanya ikiye ayrılır ve su, kahve, şeker karışımıyla ıslatılır. Kestaneler
haşlanır ve iri şekilde parçalanır. Sütle toz şanti çırpılır ve bir kısmı üzerine sürmek için
ayrılır. Kalan şanti kestaneyle karıştırılıp pandispanyanın arasına sürülür. Pandispanyanın üst parçası kapatılır ve şantiyle her tarafı kapatılır. Üzerine çikolata eritilip süslenir ve dolapta biraz bekledikten sonra servis yapılır.
Yemeğin mevsimi : Kış Yanında yenebilecek tavsiye yemekler : Kaç Kişilik : 8