Ana Sayfa > Deniz Ürünleri > Kekikli Alabalık

(Kekikli Alabalık nasıl yapılır)

Kekikli Alabalık için kullanılan malzemeler :
6 adet alabalık
6 kaşık limon suyu
1 kaşık kekik
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber
1 demet maydanoz
3 kaşık tereyağı

Tarifi :
Alabalığın içini açıp temizleyip yıkadıktan sonra havlu ile suyunu alın. Limon suyu ile ovaladıktan sonra her tarafını tuzlayın. Sonra da biber serpin.

Kekik ve maydanoz yapraklarını balıkların içine doldurun. Üzerlerine de erimiş tereyağını sürün. Izgara teli içine yerleştirerek 15-20 dakika pişirin. Haşlanmış mevsim sebzeleri ile servis yapın.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 4

Gönderen : kartal72
Gönderdiği tarih : 14 Eylül 2009

Arama


Günün Püfü

Doğranıp soyulmuş patlıcanların acılığını almak için yarım saat kadar tuzlu suda bekletmeniz yeterli olacaktır.





Sayfa 0,022 saniyede oluşturuldu.