Ana Sayfa > Soslar > Graten Sosu

(Graten Sosu nasıl yapılır)

Graten Sosu için kullanılan malzemeler :
yarım litre süt
75 gr. margarin
1 fincan un
100 gr. rende kaşar peyniri
2 adet yumurta
1 tatlı kaşığı tuz

Tarifi :
Margarini derince bir tencerede eritin. Unu katıp 2 dakika kavurun. Ve, soğuk sütü ilâve edin. Yumurta teli ile, kaynayıncaya kadar karıştırın. Hemen tuzunu katın. Çırpılmış iki yumurtayı karıştırıp iyice yedirin. Bir taşım daha kaynatın. Sonra da, kıvamını bulması için, bir kenarda soğumaya bırakın.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 4

Gönderen : kartal72
Gönderdiği tarih : 14 Eylül 2009

Arama


Günün Püfü

Doğranıp soyulmuş patlıcanların acılığını almak için yarım saat kadar tuzlu suda bekletmeniz yeterli olacaktır.





Sayfa 0,017 saniyede oluşturuldu.