Balık Yahnisi için kullanılan malzemeler :
4 adet beyaz etli balık fletosu
karabiber
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 adet ince dogranmış soğan
2 adet orta boy kabak
100 gr. dogranmış mantar
2 adet iri boy domates
1 çay kaşığı limon suyu
tuz
Tarifi : Yağsız tavada balıklar pişirilir. Soğan, karabiber ve mantarlar kavrulur. Mantarlar ilave edilerek kavurmaya devam edilir. Küp şeklinde doğranmış domates ve limon suyu ilave edilir. Tuz eklendikten sonra iyice pişirilir. Son olarak balıklar ilave edilerek 5 dk. daha pişirilir. Arzuya göre maydanozla süslenerek servisi yapılır.
Yemeğin mevsimi : Her Mevsim Yanında yenebilecek tavsiye yemekler : Kaç Kişilik : 4
Gönderen : AKGÜLCEMAL Gönderdiği tarih : 16 Eylül 2009