Toggle navigation
YEMEK SÖZLÜĞÜ
ŞİFALI BİTKİLER
KALORİ CETVELİ
DİYETLER
PÜF NOKTALARI
ÖLÇÜLER
×
Bize iletmek istediklerinizi yazabilirsiniz.
İsim
E-posta
Mesaj
İnsan Kontrolü
Ana Sayfa
>
Soslar
>
Defne Sosu
(Defne Sosu nasıl yapılır)
Defne Sosu için kullanılan malzemeler :
1 çorba kaşığı hardal tohumu
1 çorba kaşığı hardal
1 çay bardağı bira
1 çorba kaşığı sirke
1 adet soğan
3 çorba kaşığı ince kıyılmış maydanoz
Tarifi :
Hardal tohumunu havanda dövün
Derin bir kabın içerisinde tüm malzemeleri karıştırıp, yağı ilave edin.
Yemeğin mevsimi :
Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik :
6
Gönderen :
kartal72
Gönderdiği tarih :
16 Eylül 2009
Günün Menüsü
Domates Çorbası
Zeytinyağlı Enginar
Yufka Böreği
Dondurma
Sayfanıza Ekleyin
Genel Kültür
Yemek Pişirme
Yemek Yazıları
Ramazan Köşesi
Komik Yazılar
Ünlü Aşçılar
Yöresel Tarifler
Vitaminler
Mantarlar
Balık Baharatları
Balık Nasıl Alınır
Balık Temizleme
Balık Mevsimleri
Yemekteyiz
Üye Girişi
Kayıt Ol
Şifremi unuttum
Sayfayı şu anda
19
kişi geziyor
Arama
Günün Püfü
Doğranıp soyulmuş patlıcanların acılığını almak için yarım saat kadar tuzlu suda bekletmeniz yeterli olacaktır.
Son Eklenenler
Cheese Cake 2
Meltem'in Lahana Çorbası
Kurşun Aşı
Közlenmiş Biber Çorbası
Antep Salatası
Glutensiz Patates Kroket
Glutensiz Lorlu ve Peynirli Poğaça
Havuçlu Cevizli ve Üzümlü Muffinler
Yumuşak Mısır Ekmeği
Glutensiz Peynirli Kek
REKLAM ALANI